Øv med ekstra øv på. Da jeg for mange år siden gik på Suhrs Husholdningsskole lavede vi de bedste flødekarameller, og jeg syntes derfor at jeg måtte have gang i karamelkogeriet
Min veninde Katrine laver altid de lækreste flødekarameller og her op til jul besluttede jeg mig for at gøre hende kunsten efter Jeg ville nemlig lave nogle juleæsker med dejlige julegodter og det var de jo perfekte til
Vent med at skære karamellen til den skal spises. lakridspulver. Jeg kan huske fra min barndom, at det var en langsommelig process at koge flødekarameller
Der lægges sidste hånd på julekonfekten – sådan da- for jeg ligger stadig i forhandlinger med min søde tand og den tid jeg har til rådighed, om hvor vidt jeg kan nå at lave lidt mere af den dejlige bløde franske nougat og en portion hjemmelavede bounty kugler
Du skal bruge et sukkertermometer og neutral olie til at smører formene med. Da jeg elsker lakrids, så valgte jeg at dele portionen op i to og blande lidt lakridspulver i den ene halvdel
H. j. e. m. l. a. v. d. f. ø. k. r. t. h. i. D. s. u. p. n. -. æ. o. g. F. c. 5. 0. 6. ½. 2. 1. 3. A. y. R. K. ,. å. b. V. x. L. S. . N. (. ). G. ´. ) l
Det er snart december, og i disse uger kommer traditionerne så småt op i mig Karameller høre vinteren til og derfor får i her en lækker opskrift på bløde, cremede karameller med crunchy nødder Flødekarameller er utroligt nemme at lave, og man kan virkelig variere smagen i uendelige retninger
HUSK at holde øje med margarinen - den må ikke boble. Rør det sammen med en ske. 2 spsk lakridspulver. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og 1 spsk lakridspulver sammen og sigt det i dejen. Vend æblestykkerne i 1 spsk lakridspulver og kom dem i dejen. 2 spsk lakridspulver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.