M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
Bundene er lyse lagkagebunde. Til sidst tilsættes æggeblommerne og der piskes igen godt. Når mælken koger, tilsættes vanille/æggeblandingen og cremen røres til den bliver dejlig tyk
Læg den sidste bund som låg og smør den med et godt lag nutella. Lagkage med choko/orangecreme3 lagkagebunde, hjemmelavede eller købteCirka 1 glas nutella½ l piskefløde1 økologisk appelsin1 banan (eller en endnu friskere frugt) En håndfuld makronerPynt i form af nødder og friske bærPisk fløden godt stiv. 3 lagkagebunde
Da tiden var knap, blev det (denne gang) den nemme løsning med købte lagkagebunde og kagecreme. Pisk æggeblommer og sukker helt hvide og hæld forsigtigt den smeltede chokolade i blandingen imens du pisker
Læg først en lagkagebund nederst og tilføj et lag skum. 3 lagkagebunde. 3 lagkagebunde. FORORD. Når der er fødselsdag, hører der helt naturligt en kage med
Se billeder af hvordan kagen lægges sammen i opskriften nedenfor. Læg flest bær i bunden af kagen, så den holder ligevægten, også når den bliver skåret
Lagkagebunde. Start forneden og sprøjt frostingen i swirls, start fra midten og bevæg dig rundt til du har en passende størrelse, begynd med den mørkeste farve rundt hele vejen langs kanten