Kartofler Skrub og tør kartoflerne godt. Flæk kartoflerne på langs og læg dem med skærefladen opad i den ene side af en bageplade med bagepapir, så der er plads til fadet med kyllingestykkerne
Lækre krydrede ovnbagte kyllingebryster, cremet blød avokado-basilikum og bagte søde kartofler. (Er du til almindelige bagekartofler, kan du bage dem i stedet for de søde, hvis du foretrækker det)
En rest kogte kartofler skæres i tykke skiver og steges sammen med kødet. 2- 3 kyllingebryster skæres i tynde strimler og sauteres i lidt olie 3-4 minutter. 2- 3 kyllingebryster
Denne gang stod den blandt andet på fyldt kyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler med hvidløgssmør og stegte asparges med mandelflager og kapers
4 kyllingebryster 6 skiver parmaskinke 6 ansjoser i olie 1 stor løg Kartofler 1 bdt frisk salvie 70 g smør Olivenolie Salt Peber 50 g mandler Hak parmaskinke, løg og ansjoser fint, og svits det igennem på en [. 4 kyllingebryster
kogte kartofler, tern. Her har du et helt almindeligt stegt kyllingebryst med en dejlig græsk inspireret kartoffelsalat, der netop smager af sommer og sol
Start med at rense kartoflerne og sæt dem til at koge. Smid kartoflerne på den ene – knus kartoflerne let med håndryggen inden, så de moser lidt ud, dog uden at falde helt fra hinanden
I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie. Kog kartoflerne til de lige netop er møre – hellere en anelse for lidt, end for meget
Husk at kylling skal være gennemstegt – ikke noget med rosastegt kyllingebryst. Du kan servere kyllingen med ris, kartofler, pasta, salat og grøntsager – broccoli, gulerødder eller lignende
Skær de stegte kyllingebryster i små tern. Grove pesto snurrer / Grove pølsehorn med gulerødder og solsikkekerner / Ovnbagte samosa med søde kartofler og ærter
kyllingebryst. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og mos det. Kog kartoflerne 15 min i usaltet vand. Læg broccolien ned til kartoflerne og kog 5 min mere. 2 stk kyllingebryst