Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden. Rul mørbraden sammen om fyldet. Læg mørbraden øverst. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået
Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Krydr svinemørbrad med salt og peber og steg i olie. Mørbrad i Aspargesfrikasse til 2 personer i 2 dage (eller 4 personer). 1 svinemørbrad, afpudset og i 1½ cm. 1 svinemørbrad
Mørbraden sitter øverst på låret. I dag prøvde jeg meg på helstekt mørbrad -og vet du hva. Mørbrad. 600 g mørbrad av storfe. Du kan steke dem sammen med mørbraden og sette opp temperatur til 225 °C, og steke den ferdig mens kjøttet hviler. Spis & Nyt ♪♫ 600 g mørbrad av storfe
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
svinemørbrad. Anret mørbrad på toppen og server. Mørbrad med Kartoffelmos og Trøffelolie til 2 personer. Skær mørbraden i 4 skiver og krydr dem med salt, peber og timian
Dernæst kommer svinemørbrad, som vi som regel ikke er ret kreative med. Som regel bliver det til en fyldt mørbrad i svøb, mørbrad i en rød marinade eller gryderetter
Fersk mørbrad av hjort, krydret med salt og pepper ♡ღ. Hjortekjøtt har en rund og mild smak, og behandlet på rette måten er kjøttet mørt og saftig ♡ღ Den selges selvfølgelig i forskjellige strykningsdeler, jeg kjøpte mørbrad