Her blir den servertmed en nydelig saus medsoppog estragon, stekte grønnsaker og bakt potet. Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt
Et taknemmeligt stykke kød at lave hurtigt, nemt og mange forskellige retter af, er svinemørbrad. Pres hvidløgene og smør dem ud over mørbraden – drys med paprika
Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagenog alligevel gav den et lille festmadspift
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Den fyldte svinemørbrad er hurtigt lavetog bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.