Kom olie og krydderier og koteletter i en skål og vend det godt sammen. Paprika fløde sovs. Sovsen hæles på kotteletterne og stilles i ovnen , imens risene bliver kogt færdigt
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter. 1 då Kokos mælk 6 dl sød mælk 5 spsk sojasovs 5 spsk sød chili sovs 1 brev wok Asien sauce 2 løg 8 koteletter Margarine Salt Peber Paprika Frisk chili 4 spsk Mel Brænd koteletterne af i brunet margarine et par minutter på her side , husk salt og peber evt paprika Kom dem i et ildfast fad. Hæl det på koteletterne og kom det i ovnen i ca 15 min på 175 grader. 8 koteletter
Dette er mere eller mindre et remake af BBQ koteletter, alt dog lidt enklere, da de er skåret i forvejen, jeg havde allerede lidt BBQ sovs og kørte dem blot på gasgrillen
Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber. Gnub koteletterne med en god rub og lad dem ligge og trække smag en times tid
Koteletter paneret i krydret rasp – raspen krydret med citronskal, rosmarin og parmesan. Et klassisk herremåltid, fyldt med smag og gode sager – og en superlækker sovs
koteletterne ud med kylling og derfor blev fremgangsmåden lidt anderledes. Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs
Men så kan man jo gå ind og lave maden – og man kan hurtigt lave den her sovs – en let flødesovs med smag af rosmarin og citron – selvom det kød, man har på lager ikke giver ‘noget at lave sovs af’
Den sprøde og sarte kål, der bare skal have et kort øjebik i kogende, letsaltet vand, før det er klart til at komme i en skøn- og lidt syndig opbagt sovs