Koteletter sovs opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme. Den eneste rigtige måde at servere koteletter
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Koteletter eller kylling med Asien kokos sauce og vilde ris med
gurkemeje .

Koteletter eller kylling med Asien kokos sauce og vilde ris med gurkemeje .

På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter. 1 då Kokos mælk 6 dl sød mælk 5 spsk sojasovs 5 spsk sød chili sovs 1 brev wok Asien sauce 2 løg 8 koteletter Margarine Salt Peber Paprika Frisk chili 4 spsk Mel Brænd koteletterne af i brunet margarine et par minutter på her side , husk salt og peber evt paprika Kom dem i et ildfast fad. Hæl det på koteletterne og kom det i ovnen i ca 15 min på 175 grader. 8 koteletter
Grill koteletter

Grill koteletter

Dette er mere eller mindre et remake af BBQ koteletter, alt dog lidt enklere, da de er skåret i forvejen, jeg havde allerede lidt BBQ sovs og kørte dem blot på gasgrillen
Kæmpe BBQ koteletter

Kæmpe BBQ koteletter

Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber. Gnub koteletterne med en god rub og lad dem ligge og trække smag en times tid
Citron-, rosmarin- og parmesanpaneret kotelet

Citron-, rosmarin- og parmesanpaneret kotelet

Koteletter paneret i krydret rasp – raspen krydret med citronskal, rosmarin og parmesan. Et klassisk herremåltid, fyldt med smag og gode sager – og en superlækker sovs
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

De lækre kartofler kan serveres som garniture til alt fra hakkebøf og frikadeller til flæskesteg og koteletter i fad
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Koteletter i fad – Møre og saftige
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

Kødsovs med. snitsel, andebryst, kyllingefilet med små pandestegte kartofler, sovs og. Trods en uddannelse i
Citron- og rosmarinsovs

Citron- og rosmarinsovs

Men så kan man jo gå ind og lave maden – og man kan hurtigt lave den her sovs – en let flødesovs med smag af rosmarin og citron – selvom det kød, man har på lager ikke giver ‘noget at lave sovs af’
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

den som tilbehør til frikadeller, medisterpølse, koteletter eller andet kød. Rør lidt blå ost med lidt mælk til en god tyk sovs og server
Braciole di pomodori

Braciole di pomodori

Lidt googl’ing ledte dog inspirationen i retning af koteletter i fad med tomatsovs og hjemmelavet pasta til
Stuvet sommerspidskål

Stuvet sommerspidskål

Den sprøde og sarte kål, der bare skal have et kort øjebik i kogende, letsaltet vand, før det er klart til at komme i en skøn- og lidt syndig opbagt sovs