Krydr koteletternemed salt og peber og brun dem først på den ene side i et par minutter til de er brunet godt og karamelliseret, tilsæt resten af smøret og vend koteletterne og gør det samme
Når de søde kartofler er næsten bagte, er det tid til at stege koteletterne. Lidt af et brud på mine spis så lokalt som muligt principper, men hvad – jeg drikker jo også te og spiser ingefær, og det kommer heller ikke fra urtehaven
Brun koteletterne af på en pande med lidt olie. Sauter det kort og tilsæt fiskesauce samt ingefær. Tag koteletterne ud og hæld grøntsagsblandingen over kødet
Krydr koteletternemed salt og peber. Grill de fyldte koteletter ca. med en tandstikker eller kødnål. Pensl aspargesene med olie og krydr med salt og peber
Gnid koteletternemedingefær, nelliker og pres hvidløg over dem. Drys med salt og peber. Svits de sidste løg på panden, og kog derefter panden af med bouillon og server sovsen til
Grønne koteletter – med. Det bliver så spændende endelig at komme i gang med netop det, jeg brænder så meget for, og jeg vil glæde mig til at dele al den nye viden med jer
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Dertil skal man købe et stykke svinekød, jeg har forsøgt at oversætte det hollandske ord (hamlappen) på "google" og "nicetranslator", men det kan ikke lade sig gøre, men i mangel af bedre kan koteletter, skinkesnitzler, skinkemignon og andet af den art bruges
Glaserede kotelettermed. Pastinaksuppe medingefær. Jeg beklager mange gange at jeg i de sidste uger kun har haft indlæg med madplaner, men jeg har ikke selv lavet mad her mellem jul og nytår