Her fået I opskriften på et lækkert koldhævetbrød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme
Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. Jeg er helt tosset med. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Man lærer at lave flere forskellige slags brød. Vil ikke begynde at gå i detaljer med glutenprøve og andre dejprøver vi lærte på kurset, men her kommer opskriften til en røremaskine
Det brød du får opskriften på, når du klikker på linket eller billedet, kan du også forme til små kuvertbrød eller miniflutes, bage dem og servere dem til suppen, grillmaden eller gryderetten
Ølandshvedemel er dyrt og ikke altid lige nemt at få fat i, men denne opskrift kan også sagtens laves med almindelig hvedemel, det er såmænd bare mig, som skulle lege lidt med mine nye produkter fra Food Festivallen
Dette er et godt madbrød. På grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt
Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Sæt imens brødet iblød i mælken. Når kødet er rørt godt sammen, tilsættes, brød/mælk, æg, sennep og basilikum og blandingen røres godt (brug røremaskine)