Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
Disse har jeg kaldt italiensk inspireret sandwich brød, da der er en god del durummel i dejen. Durum mel kan godt være lidt tid om at opsuge væsken, så derfor er det en god ide at lade dejen hvile lidt
Jeg koldhæver næsten altid mit brød, da det giver en bedre smag og så kan jeg godt lide at have en process kørende, hvor jeg langsomt opbygger en forventning om det forhåbentligt vellykkede resultat
Jeg har også brugt surdej og koldhævet dem og de er blevet rigtig gode. Disse boller er ciabatta brød, hvilket vil sige, at der er kommet lidt durummel og olivenolie i dejen
De har været koldhævet i køleskabet natten over. Ren durum mel giver et lidt bastant brød, så jeg har tilsat manitoba mel for bedre hæve evne og et lidt mere luftigt brød