Koldhævet brød uden gær opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

J. e. g. r. n. s. t. o. f. a. k. l. d. h. æ. v. j. ,. y. m. å. b. ø. F. i. u. p. c. (. ). H. B. 2. 0. 4. 5. -. 6. I. 1. /. R. T. S
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den er drevet af to søstre, som brænder for kager og godt brød, og den er vildt hyggelig og kagerne er SÅ gode
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Sæt imens brødet iblød i mælken. Når kødet er rørt godt sammen, tilsættes, brød/mælk, æg, sennep og basilikum og blandingen røres godt (brug røremaskine)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dette er en rigtig fin og hyggelig lille cafe/deli shop med hjemmebagt brød og en masse gode sandwich og salater
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den første dag fik vi andestykkerne direkte fra panden med kartoffelrøsti og spidskålssalat med appelsin og den næste dag lavede jeg denne salat og serverede med lidt godt brød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. I den anledning har jeg også smagt palæobrød for første gang og det blev jeg ret begejstret for
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server med pasta, ris, godt brød og eller en grøn salat. Cacciatore betyder "jæger" på italiensk og dette er en god, rustik og mættende ret (som måske blev serveret for jægeren når han kom hjem
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød… og chokolade… og vin… Denne her opskrift handler heldigvis ikke om at. Fandt på. denne ret her til aften, da vi havde champignons fra Årstiderne og lidt god
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Smag til med salt og peber og server med serranoskinke og purløg på toppen og godt brød til. Lavede denne suppe til aftensmad i dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Skær brødet ud i tern (gerne lidt store) og steg dem i olivenolie på en varm pande. )1 pakke pancetta4 skiver daggammelt lyst brødOlivenolie 1 romainesalat1 avokado250 g cherrytomaterParmesan efter behovDressing - Irma har en rigtig god cæsar dressing (og hvis man har rigtig meget overskud kan man jo lave den selv)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server tærten med godt brød og en grøn salat til. Som lovet kommer her den opskrift på kyllingepie som jeg lavede af resterne af den kylling jeg havde lavet i stegeso
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg serverede frikadellerne med en tzatziki-lignende salat med agurk og avokado, tomatsalat og lidt godt brød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det kræver gode pølsebrød og pølser fra slagteren. Opløs gæren i vandet. Pølsebrødene kan jeg lige overskue fordi de er så nemme og så er de en milliard gang bedre end dem man kan købe
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server den varme suppe med basilkum/mozzarella-blandingen på toppen og med lidt godt brød på siden. Jeg er blevet lidt glad for supper, som man bager og blender
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server med purløg og bacon/parmaskinke på toppen og lidt godt brød til. Endnu en yndlingssuppe, som var den jeg fik mest som barn
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server torsken med fennikelkompot, bønnepure og lidt godt brød. Lavede denne ret midt i december og har simpelthen ikke fået blogget om den før nu