Kold oksemørbrad opskrifter

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. 50 g kold smør. 10 g kold smør i sovsen og pisk forsigtigt smøren rundt i sovsen. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace
Racletteopskrifter til nytårsaften

Racletteopskrifter til nytårsaften

Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
Hummerbisque

Hummerbisque

Oksemørbrad m. Når du når til serveringen tilsættes 50g koldt smør i tern. Det her er altså guf i mavsen
Råkost i madpakken

Råkost i madpakken

) og nyd salaten til en dejlig flaske kold vand. "Hej med jer, vil I ikke komme forbi til en omgang oksemørbrad med hvad der dertil hører
Grillspyd  og ovnbagt ratatouille

Grillspyd og ovnbagt ratatouille

Foccaccio25 gr gær2 spsk flydende honning1 spsk havsalt6 dl koldt vand250 gr fin durum250 gr grov durum300 gr hvedemelOlivenolieHavsaltRosmarinSmuldr gæren i en stor skål. Grill spyd med oksemørbrad i krydderurtemarinade6 spyd700-800 gr afpudset oksefiletSkær oksefileten i store tern og sæt dem på spyd. 6 dl koldt vand
Konfektfabrikken - jul med pløk i

Konfektfabrikken - jul med pløk i

De skal nydes kolde - du kan evt. Heldigvis har jeg 1 kilo oksemørbrad liggende i fine portionsstørrelser i min fryser
Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Nu er du så klar til at blande det hele, og det betyder også at resten af maden skal være klar, og gerne allerede anrettet på bordet, for når du går i gang med at blende, er der kun sekunder til saucen kan være på bordet – og det vil den gerne være hurtigt, fordi den jo kun er lun og hurtig bliver kold
Chateaubriand og ovnbagte hvidløg

Chateaubriand og ovnbagte hvidløg

1 chateaubriand - én stor bøf af oksemørbrad (Ca. Sæt hvidløgene i en kold ovn - indstil på 250° og bag i ca. 1 chateaubriand - én stor bøf af oksemørbrad (Ca

Ovenpå igen.

•Vitello Tonnato – kold rosastegt kalvekød med tunsauce. Stegt oksemørbrad med svampe- & trøffelsauce. Har lige fået rørt latter-musklerne over billeder af halv-gamle limbo-dansere i højt humør fra Nytårsaften