Kog bulgur som anvist på pakken og sæt det på køl når det er færdig så det kan blive koldt. Salat med groft bulgur, kylling og parmesan-mayonnaise-dressing toppet med sprødt bacon
Vi spiser det med en dejlig grøn salat. Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Kog pastaen al´dente og vask spinaten grundigt i koldt vand, lad spinaten duppe af en sigte. Skær kylling brysterne i strimler og bland dem med i salaten, kyllingen må gerne være lidt lun
Skyld dem efterfølgende i koldt vand og lad den afdryppe grundigt. Vi spiste sprøde kyllinge cordon bleu til, og for pigernes skyld lavede jeg nogle råstegte kartoffeltern også
skal i ovnen og så sætter jeg den ind i en kold ovn. Server taginen med cousocus og salat og dryp. Mit første måltid lavet i taginen var med kylling og
Dermed får du de ekstra vitaminer indenbords, få kalorier og en dejlig varm suppe til en kold dag. Det spiste vi sammen med årets første nye danske kartofler og dertil en god frisk salat
Terrinen kan også serveres kold. Skær skiver og server terrinen med salat og frisk basilikum. Skær kylling kød i mindre stykker og kom det i en foodprocessor
Den er i øvrigt dødlækker dagen efter med koldkylling eller en dåse tun, så det kan godt svare sig at lave en stor portion og foodpreppe den til madpakkerne