Man behøver ikke smøre chokolade på bunden som jeg har gjort - de smager også ganske fint uden. Til min fars fødselsdag bagte jeg disse kokostoppe, som jeg lige har fået opskriften på af en veninde
Så prøv at lav de her kokostoppe – eller kokoskugler som på billedet, de smager så lækkert og der er skruet godt ned for sukkeret, men uden at gå på kompromis med smagen
8 plater Gelatin 1 dl Kokende vann 2 dl Vann 500 g Sukker 2 ts Vaniljesukker 150 g (1 1/2 plate) Kokesjokolade 100 g Delfia kokosfett 1 pose Kokosmasse Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter
Opskriften er inspireret af mine Bounty-is, men er her lavet til lækre kokostoppe i Julens søde tid. Dagen i dag byder på en lille godte til den søde tand
Kokostoppe med marcipan er en Mette Blomsterberg opskrift (fra et madmagasin). Desuden havde jeg lavet en citron iste med passionfrugt (inspireret af Donna Hay)
Sidst, jeg havde æggehvider tilovers, lavede jeg kokostoppe. De er lækre, men der måtte være andre opskrifter, man kunne bruge sine overskydende æggehvider til
Jeg var spændt på resultatet og havde lidt svært ved at forestille mig smagen… måske hjalp det heller ikke at jeg under tilberedningen hele tiden fik associationer til kokostoppe