Kerner fuldkorn spelt boller opskrifter

Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Tilsæt kerner, havregryn, fuldkornsspeltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 100g fuldkornspeltmel. 100g fuldkorn grahamsmel. 50g græskarkerner. 350g gram fuldkornspelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
Chiaboller

Chiaboller

Jeg afprøver ofte nye kerner, frø og mel i mit bagværk og denne gang er det chiafrø og fedtreduceret kokosmel, sponsoreret af Bodylab
Bryggerboller

Bryggerboller

Det er mængden af fuldkorn og kerner der giver det. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Fuldkornsboller med rodfrugt

Fuldkornsboller med rodfrugt

Det består mest af de klassiske korn og kerner. Jeg har brugt det der hedder Urkorn speltfuldkornsmel, og man skal sørge for at blande det med almindelig hvedemel, så man får en god mulighed for at brødet hæver godt op
Lækre boller med fibre & kerner

Lækre boller med fibre & kerner

Sunde og saftige boller med masser af kerner - ca. Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir på
Sandwich i madkassen

Sandwich i madkassen

Så først og fremmest kommer lige opskriften på nogle nemme og lækre boller, med masser af kerner. Masser af kerner, Solsikke, Græskar, hørfrø eller sesam
Fuldkornsboller med græskarkerner

Fuldkornsboller med græskarkerner

Tilsæt kerner og salt. Brød lavet med en høj grad af fuldkorn behøver ikke at være nogle flade tørre boller, men man skal gøre en indsats for det
Fiber grovboller

Fiber grovboller

Disse boller har et højt fedt indhold, men det skyldes udelukkende de mange frø og kerner der er i. Hvis en sødere udgave ønskes kan der evt tilsættes nogle rosiner, dadler eller figner og reduceres i indholdet af kerner