Tilsæt kerner, havregryn, fuldkornsspeltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 100g fuldkornspeltmel. 100g fuldkorn grahamsmel. 50g græskarkerner. 350g gram fuldkornspelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
Det er mængden af fuldkorn og kerner der giver det. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Nemme, æltefri og koldhævede boller / Havregrynsboller med gulerødder / Grødboller med kerner / Mysliboller med mandler og tranebær / Verdens bedste brød
Det består mest af de klassiske korn og kerner. Jeg har brugt det der hedder Urkorn speltfuldkornsmel, og man skal sørge for at blande det med almindelig hvedemel, så man får en god mulighed for at brødet hæver godt op
Så først og fremmest kommer lige opskriften på nogle nemme og lækre boller, med masser af kerner. Masser af kerner, Solsikke, Græskar, hørfrø eller sesam
Disse boller har et højt fedt indhold, men det skyldes udelukkende de mange frø og kerner der er i. Hvis en sødere udgave ønskes kan der evt tilsættes nogle rosiner, dadler eller figner og reduceres i indholdet af kerner