Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn medgulerødderogkerner / Bollermed oliven og soltørrede tomater / Piroggermed karry-kål oggulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Når de så har hævet ½ time, ruller jeg dem til boller, pensler dem med æg, og vender dem i kernerog birkes som jeg har lagt på en tallerken så man bare kan rulle dem på den
Magnus spiser gerne brød eller boller til morgenmad, så det varvigtigt at få lavet en god solid bolle, der indeholder en masse kostfibre og gode egenskaber
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar ogdermed vores evne til at modstå virus og bakterier
Tilsæt de revne gulerødder sammen medgræskarkerner, hørfrø, æg, honning, salt og rugmel. Den originale opskrift er med almindelig hvedemel ogsolsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkernerog hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
Lad mig starte med at understrege, at jeg som studerende til professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, ikke er fortaler for, at man fjerner denne gruppe fødevarer, da det ofte resultere i, at man spiser mere af en anden - oftest kød