Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartoflerog gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingenog det hele er saftigtog lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert ogikke så tungt
Pynt med friskerosmarinbladeog server med kartofler (fx nye danske kartofler vendt i smør ogfinthakkede krydderurter, flødekartofler eller tryllekartofler ) en stor skål grøn salat og måske et glas god vin – en perfekt lørdagsmenu, som også er nem og god på lidt travlere hverdage
Læg kyllingestykkernei et ovnfast fadog drys salt og peber over. Ikyllingefadetbliver der efterhånden lidt væde i bunden af fadet – brug en ske til at hælde lidt af det over kyllingestykkerne under stegningen
Skræl de søde kartoflerog skær dem ud som "fritter". Kom i en ildfastfadog sæt dem i ovnen i ca. Skær kyllingen op isidenog fyld avocado-moussen i - saml kyllingen med parmaskinken
Derefter skrælles kartoflerog gulerødder, skær dem i grove stykker sammen med de andre grøntsager og kom dem ifadet, kom olivenolieog salt hen over og bland godt
Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet miginspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartoflerogkyllingefiletiparmaskinke med feta ogsalvie