Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fadog drys salt og peber over. I kyllingefadet bliver der efterhånden lidt væde i bunden af fadet – brug en ske til at hælde lidt af det over kyllingestykkerne under stegningen
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Start med at rense kartoflerneog sæt dem til at koge. luk dem med en kødnål. Lad dem hygge sig til de har stegeskorpe på den ene side, hvorefter du vender dem og tilføjer rosenkålene i kvarter
Kom nu kylling, champignonog fish sauce i, og lad kyllingen koge sig utrolig lækker og mør. Start med at skære kyllingebrysterne ogchampignonerne i mindre stykker
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogleovnbagte søde kartoflermed en creme ognogle ristede kikærter på toppen
over ogfarsfadet bages derefter færdigt. Smør et ildfast fad. Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrer ogkartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.