Kom kyllingelårenei et stort ildfastfad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
Herefter tages fadet ud og kyllingenligges fra. Tag fadet ud igen og vend grøntsagernemed bulgur. Det hele kommes i det ildfastefad, hæld en god slat olivenolie over, krydr medmed salt, peber og karry
Vend kyllingeinderfileterne godt sammen medolie og den resterende mængde krydderiblanding. Kom alle grøntsagerne op til det hakkede kyllingekød, og tilsæt æg, hytteost, koncentreret tomatpuré og havregryn
Enchiladas kan også sagtens laves med andet fyld som oksekød eller vegetarisk, hvis du skruer op for bønner og grøntsager, og så kan du krydre dem præcis, som du bedst kan lide – jeg er dog vildmed de mexicansk/mellemøstlige smage som her
Put kyllingeni en gryde, tilsætgrøntsager, salt og peber, dæk med vand, og bringi kog. Sammen med de rå grøntsager, ingefær og sesam får du en proteinrigvitaminbombei dette lette måltid
Bland grøntsager og perlebyg i et ovnfast fad, drys med salt og peber og stik laurbærbladene ved. Perlebyggen tager smag fra kylling, grøntsager og laurbærblade og bliver krydret, blød og risottoagtig