Marinade til kødet. Imens koges kartoflerne lige akkurart møre i let saltet vand. Alle ingredienserne til marinaden røres sammen og kødet skæres ud i passende stykker
Marinade. Brune kartofler. Efter, at skindet er skilt fra kødet, laver man sin marinade og hælder det i en skål med kogende vand og lader det trække lidt
Lav en marinade af agave (eller sirup), sojasauce og æbleeddike. SeitAND med fløde(søde)kartofler er mit bud på en hovedret til en julemiddag med medfølelse – hvis altså du ikke skal have smæskesteg (men det skal du jo)
kartofler, rødbeder og pastinark. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose med mørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Skræl kartoflerne, pil løget, og skær begge dele i grove tern. Når tofuternene er gyldne, tilsættes den den blendede masse, og tofuen steges sammen med blandingen i et par minutter, til væden er væk, og marinaden har sat sig på tofuen
Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofler i tern sammen med et stort løg i både