Her er et bud på en kanelkage med kun 90 kalorier pr. 4 æg. 4 æg. Posted on October 1, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Kage, Nye opskrifter, Snacks, Top 20 opskrifter
Pisk ægget – sørg for at pisk godt og grundigt til ægget er blandet helt med glasuren. Det var dengang min interesse for at bage startede, og så fik jeg en dag et stykke af denne her kanelkage som min tante havde bagt
Nu, hvor vi snakker om glasur, kommer vi ikke uden om kanelkagen. Det giver en flot farve uden at det bliver så mørkt eller intenst i farven, som man sædvanligvis får ved at pensle med æg, og det efterlader i øvrigt ikke smag af kaffe på bagværket
Sund kanelkage. pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Varm forsigtigt sukker, smør, æg, vaniljesukker og kokosmel op i en gryde under omrøring
Det er SÅ lækkert og smager ligesom kanelkage. Smagen af eddike er dog desværre også til stede i dette produkt og det ødelægger altså den gode oplevelse
Bruger du æg tilsættes de også nu. no egg som er en tabioka melblanding eller 3 æg. Bruger du æg, skal du reducerer mængden af yoghurt til 3 dl. 3 tsk no egg som er en tabioka melblanding eller 3 æg. Bruger du æg, skal du reducerer mængden af yoghurt til 3 dl 6 dl spelt mel fint eller hvedemel