Kammuslinger dampede opskrifter

Det spiselige Berlin på 48 timer …

Det spiselige Berlin på 48 timer …

Forretten bestående af kammuslinger stegt til perfektion med wasabi- og soyasauce. Grillet tun med szechuanpeber-marinade og wasabicreme serveret på dampede thai-asparges, pak-choi, peber og sweet potato-strimpler
Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Kammuslinger i guld og sølv, agurkeskum og teriyaki. Retten var kammuslinger som lige havde ramt en brandvarm pande, så der dermed havde stegeskorpe, men stadig var rå indeni – helt som den type muslinger nu engang skal være
Skaldyrssalat med tomatpesto og hele krebs

Skaldyrssalat med tomatpesto og hele krebs

Tigerrejer Muslinger Kammuslinger Krebse haler i lage Rejer i salt lage Damp Tigerrejer og kammuslinger i hvidvin  , vand og salt Dryp rejerne og krebse haler godt af
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

Serveres med dampede ris og evt. Koreansk oksekød (bulgogi) med gæret kinakål (kimchi) og dampede ris (se 26