Dampede rødspætter opskrifter

Rødspætter med flødekarry

Rødspætter med flødekarry

Butterdejspladerne lægges til optøning. Fileterne rulles med skindsiden indad, krydres med salt og peber, lægges i et ovnfast fad, dækkes til med stanniol og dampes 12-15 minutter ved 200°C i en forvarmet ovn
JUNI, Køkkenet

JUNI, Køkkenet

Ja det er altså lækre dampede fisk, pakket i portions pakker, lavet af madpapir. Papirfisk. Det er en elegant måde at tilberede stort set alle fisk, fordi papirspakkerne holder på saften
STJERNE - SKUD

STJERNE - SKUD

Så den panerede fisk, den "dampede" fisk. FORORD. Fiskeretten over alle fiskeretter. Der er hundredevis af muligheder når man taler stjerneskud

Dampede rødspætter med gulerødder

Drys med salt og peber, og læg rødspætterne i en gryde. Servér rødspætterne med appelsin gulerødderne og kogt pasta

Dampede løg

Anvend dampede løgflager som garniture til hakkebøffer, røde bøffer og stegt rødspætte. 1. Skræl løgene og flæk dem fra top mod bund med en skarp kniv

Fisk

Fisk kan tilberedes på mangfoldige måderFisk kan koges, steges, dampes, røges, marineres og grilles. Den kan tilberedes i ovn, på en pande, i gryde eller på havegrillen

Paleomad

Frisk fisk og dampet spinat klæder hinandenSteg rødspætterne i olivenolie eller i ghee og de skal have 3 - 5 minutter på hver side