Krydr kalkunbrystet godt og omkvikl det med bacon. Læg kalkunbrystet på toppen af kartoflerne. Start med at sætte din Römertopf i blød iminimum et kvartér
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Afkøl gratinen en smule og skær den i passende stykker ved serveringen. Læg kartoffel- og selleriskiverlagvisi en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden iovnen ved 200°, 40 – 50 minuttertil både kartofler og selleri er møre. 1 knoldselleri, ca. 1 tsk friskreven muskatnød. 100 g fintreven, mellemlagret ost, f. 2 fed knust hvidløgTilbehør. 300 g stegt kyllinge- eller kalkunbryst
Når stegen er taget ud af ovnen hældes skyen fra i en gryde - sies eventuelt først. Der skæres en dyb lomme iKalkunbrystet - man skal dog passe på ikke at skære hele vejen igennem