Blend de drænede butterbeans med æggehvider og rør dejen sammen med de tørre ingredienser. De små julesmåkager blev dog meget hurtigt tørre og derfor skal jeg liiige arbejde videre med opskriften, men de kan bestemt spises og smager dejligt af jul
Og det er jo også ret vigtigt at spise noget andet imellem al den risengrød, julesmåkager, grønkålssalat, juleslik og luciaboller, så vi ikke bliver helt træt af julemad før den 24
Krydderier som vi danskere normalt ville putte i julesmåkagerne – nelliker, kardemomme og kanel – men også stærke ingredienser, som ingefær, chili og hvidløg
Jeg lægger marengsen på midten, men du kan også lade den fylde hele toppen af kagen. Bland det bløde smør og flormelis til en ensartet masse og tilsæt æggeblommen og herefter melet (jeg starter med håndmikser og gå over til at ælte til sidst)
En anden juleopskrift var disse Sunde chewy julesmåkager, som også sagtens kan laves efter jul måske med andre krydderier som vanilje eller lakrids – det må jeg ihvertfald prøve
- ganske enkelt fordi jeg elsker appelsin i bagværkOg endnu en gang inspireret af den gode Mette B, så fik jeg i samspil med mutter og bett'søs fiflet disse lækkerbiskner sammen igår
Denne hjemmelavede marcipan skal bruges til en bestemt slags julesmåkager, som vi altid bager, nemlig de sprøde Håkonkager og bliver der marcipan i overskud skal den bruges til julekonfekt, uden alt for meget sukker