Vi laver is mens vi venter på at solen kommer, men sådan er den danske sommer jo. Fyld et hele i en beholder som kan gå i fryseren og gerne med låg, pynt med resterne af hindbærrene og mashmellowserne
Solen skinner og er det ved at være istid igen. Hindbær/banan/ingefær smooth. Denne opskrift plejer at være min opskrift på smoothie, bare tilføjet mandelmælk, men uden bliver den lækker cremet og isagtig
Fyld massen i isformene og sæt dem i fryseren. Mas alle hindbær, så det bliver til små stykker. ( det skal gøres lige når alle hindbærende lige er kommet ud af fryseren)
Når solen skinner og temperaturen stiger så får jeg altså lyst til is. en håndfuld hindbær. Jeg har bare ikke godt af alt for mange is fra iskiosken, så derfor har jeg været i gang i mit køkken og lavet de lækreste sommer is som jeg kan spise med god samvittighed
Idet jeg tilsmagte denne ispind, kom jeg i tanke om mine sunde lakridsmarcipanæg med hindbær, og hvor smuk lakrids, tangsalt samt hindbær er i samme ret
Lakrids og Tangsalt går helt fantastisk sammen, men får her selskab af et frækt twist af hindbær. En lækker cremet is (fuldstændig som købeisen) - uden mælkeprodukter, ismaskine eller tilsat sukker
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friskehindbær. Til min mellemste datters fødselsdag var ønsket til dessert blandt andet en skildpadde is - uhmm den smagte godt
Sund og nem hjemmelavet is. Yoghurt is med bærPisk 2 æg og 4-5 spsk. sukker (afhængig af hvor sød du vil ha den)Mos 225gr bær (jeg brugte jordbær og hindbær) med en gaffel og bland med4 dl. tyrkisk yoghurtBland det hele sammen (gerne med en håndmixer)Sæt i fryseren ca 4-5 timerRør om et par gange i løbet af frysetiden for at minimere is-krystallerne i isenVoila. 4 dl tyrkisk yoghurt
Frysetørrede hindbær. Grunden til at man gør det er for at give isen en mere intens smag. Bagefter pyntede vi det med frysetørrede hindbær og dryssede meget lidt lakridspulver, da det var rent lakridspulver