En lækker cremet is (fuldstændig som købeisen) - uden mælkeprodukter, ismaskine eller tilsat sukker. Idet jeg tilsmagte denne ispind, kom jeg i tanke om mine sunde lakridsmarcipanæg med hindbær, og hvor smuk lakrids, tangsalt samt hindbær er i samme ret
En lækker cremet is (fuldstændig som købeisen) - uden mælkeprodukter, ismaskine eller tilsat sukker. Lakrids og Tangsalt går helt fantastisk sammen, men får her selskab af et frækt twist af hindbær
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friskehindbær. Til min mellemste datters fødselsdag var ønsket til dessert blandt andet en skildpadde is - uhmm den smagte godt
Denne is kan både laves med og uden ismaskine … dog naturligvis nemmest med maskine. Da jeg serverede de smukke kager, havde jeg også lavet en hjemmelavet hindbæris
Friskehindbær. Jeg savnede den lidt, så besluttede mig for at kaste mig ud i den igen til min fødselsdag her i ugen løb – Og ja, det var heldigvis med samme succes
god mørk chokolade i stykker, hele eller kogte blendede bær (husk nu det med at koge frosne hindbær), lakrids, vanille – eller forskellige kombinationer
frysetørrede hindbær. Og derfor måtte vi tage skålen til ismaskinen ud. ) Men så synes jeg alligevel det var synd at alt det gode “frys” skulle gå til spilde, derfor skyndte jeg mig at kaste en portion is sammen
Frosne bær (Hindbær, Jorbær eller skovbær - eller evt. Har du en ismaskine, kan du også kører den igennem denne - da skal bananen ikke være frossen - og du vil få en lækker cremet is