En lækker let pistacie kage, med masser af chokolade rundt omkring. Den skal først laves når kagen er helt samlet færdig og klar til glacen, før den laves
Hindbærkagemed lakrids. Pynt kagenmed knuste lakridsdrops inden servering. Find kagen frem fra køleskabet, og fordel lakridsgeléen oven på hindbærmoussen
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
et lag hindbær i midten og det fungerede efter hensigten. Min mor havde nærmest med lynets hastighed fået bagt de fleste kager, så jeg nåede kun at bidrage med et par stykker
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Fordel herefter choko-nougatcremen (den del med crunch i) oven på hindbærsylten og læg en bund ovenpå
Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvid chokolade. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
med lidt guldstøv. Fordel hindbær på toppen, kom chokolade skriverne over hindbærene og drys evt. Øhj øhj øhj – Det her må være en af mine nye yndlingskager
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt medhindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Kom de frosne hindbær i en frostpose og knus dem med en kagerulle. også kagerne. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes