S. u. p. e. r. t. i. l. b. d. å. s. v. n. h. j. ,. f. k. m. g. o. J. a. y. (. H. I. ). E. L. K. R. O. ø. æ. U. -. c. T. 4. 6. 0. 1. 5. /. 2. 9. 3. C. x. D. w. ½. ". B. N. P. F. M. Ø. 7. V. *
I sidste weekend lavede jeg for første gang disse indiske koftas. Indiske koftas (ca. Det er små kødboller lavet af oksekød, godt krydret med spidskommen, koriander, chili og ingefær
Min datter har været i Indien i efteråret i forbindelse med. sin uddannelse. Hun vendte tilbage til Danmark til jul og det var dejligt, at få hende tilbage til Danmark igen
Lækre og nemme, indiske delikatesser. Udgivet den 2. september 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Bhaji med løg og blomkål er en lækker indisk ret, vi tit laver
)Vi får den næsten altid til indisk dahl, hvor mangoens og melonens sødme sammen med korianderens karakteristiske duft og smag står i perfekt kontrast, som et mildnende supplement til den ofte stærkt krydrede indiske/ asiatiske mad