2 spsk
mangochutneyKog 1 dl linser i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt i 7 min. Hæld vandet fra. Pil løg, del og skær i tynde skiver. Steg løg blødt i lidt olie ved middel til lav varme på en pande ca. 10 min. Skræl og riv kartofler. Bland kogte linser med revet kartoffel, 1 spsk garam masala, 1 tsk salt og lidt peber, 1 fed presset hvidløg, 1 spsk mel og 1 æg. Varm panden op fra løgene med lidt olie ved høj varme og form kartoffelmassen til 4 mindre, tykke rösti og steg dem 4-5 min. på hver side. Skru ned undervejs, så de ikke brænder på. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister på begge sider. Mens rösti steger, skæres tomater i tynde skiver og salat skylles og strimles groft. Rør 1 dl creme frisk med 1 spsk mangochutney. Læg rösti og fyld på hver burger halvdel og dryp med dip.
1 Kog
1½ dl linser i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 7 min. Hæld vandet fra. Pil 1½ løg, del og skær i tynde skiver. Steg løg blødt i lidt olie ved middel til lav varme på en pande ca. 10 min. Skræl og riv kartofler. Bland kogte linser med revet kartoffel, 1½ spsk garam masala, 1½ tsk salt og lidt peber, ⅔ presset solo hvidløg, 1½ spsk mel og 1½ æg. Varm panden op fra løgene med lidt olie ved høj varme og form kartoffelmassen til 4 mindre, tykke rösti og steg dem 4-5 min. på hver side. Skru ned undervejs, så de ikke brænder på. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister på begge sider. Mens rösti steger, skæres tomater i tynde skiver og salat skylles og strimles groft. Rør 1½ dl creme frisk med 1½ spsk mangochutney. Læg rösti og fyld på hver burger halvdel og dryp med dip.
1 Kog
2 dl linser i 4 dl vand tilsat 1 tsk salt i 7 min. Hæld vandet fra. Pil løg, del og skær i tynde skiver. Steg løg blødt i lidt olie ved middel til lav varme på en pande ca. 10 min. Skræl og riv kartofler. Bland kogte linser med revet kartoffel, 2 spsk garam masala, 2 tsk salt og lidt peber, 1 presset solo hvidløg, 2 spsk mel og 2 æg. Varm panden op fra løgene med lidt olie ved høj varme og form kartoffelmassen til 4 mindre, tykke rösti og steg dem 4-5 min. på hver side. Skru ned undervejs, så de ikke brænder på. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister på begge sider. Mens rösti steger, skæres tomater i tynde skiver og salat skylles og strimles groft. Rør 2 dl creme frisk med 2 spsk mangochutney. Læg rösti og fyld på hver burger halvdel og dryp med dip.
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. a. r. h. e. t. l. f. o. m. d. g. b. u. n. p. k. s. j. v. R. æ. å. A. '. ". D. S. F. ø. B. M. X. C. 1. 0. 5. 3. /. 2. (. ). ,. c. P. y. O. L. T. Æ. 4. -. G
Jeg er gået hele vejen og har dristetmigtil at skrive “sunde” denne gang – “sundere” gav ligesomikke denne opskrift den credit, som jeg synes, den fortjener
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. n. e. b. ø. r. l. s. k. u. g. a. f. y. o. t. v. h. p. d. J. m. ,. æ. å. H. D. 1. 5. 0. 2. 4. S. R. &. j. -. c. 3. V. e l
Burgerbollerne bagte jeg efter en briocheopskrift – verdens lækreste burgerboller – hvis man går efter sådan en helt traditionel og klassisk burger med blød bolle
medlidt mel, hvis den er klistret. Og ingen god burger, unden en hjemmelavet burgerbolle. I går aftes stod den på burgere herhjemme, da mine kæreste fik nogle kammerater på besøg
De pensles med æg, drysses med sesam og bages i alm. Pulled pork hører der selvfølgelig en god burgerbolletil - ja, eller hvis man bare skal have en almindelig burger
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. f. å. r. æ. s. t. w. k. n. d. ,. o. m. a. v. l. p. u. b. D. h. j. B. 1. 6. ½. 5. 0. 2. y. c. Æ. ø. F. R. T. H. 3. E. 4. P. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.