Indiske grøntsagsrösti i burgerbolle – med mangodip
www.retnemt.dk
www.retnemt.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dl røde linser
  • 1300 g søde kartofler
  • 11 rødløg
  • 11 spsk garam masala
  • 11 fed hvidløg
  • 11 skrabeæg - pasteuriseret 
  • 12 tomater
  • 1 Salat
  • 12 grove burgerboller
  • 11 dl creme frisk
  • 11 spsk mangochutney
  • 11½ dl røde linser
  • 1450 g søde kartofler
  • 11½ rødløg
  • 11½ spsk garam masala
  • 1 ⅔ solo hvidløg
  • 11½ skrabeæg – pasteuriseret
  • 13 tomater
  • 13 grove burgerboller
  • 11½ dl creme frisk
  • 11½ spsk mangochutney
  • 12 dl røde linser
  • 1600 g søde kartofler
  • 12 rødløg
  • 12 spsk garam masala
  • 11 solo hvidløg
  • 12 skrabeæg – pasteuriseret
  • 14 tomater
  • 14 grove burgerboller
  • 12 dl creme frisk
  • 12 spsk mangochutney
  • 11 dl røde linser
  • 300 g søde kartofler
  • 1 rødløg
  • 1 spsk garam masala
  • 1 fed hvidløg
  • 1 skrabeæg - pasteuriseret 
  • 2 tomater
  • Salat
  • 2 grove burgerboller
  • 1 dl creme frisk
  • 1 spsk mangochutney
  • 11½ dl røde linser
  • 450 g søde kartofler
  • rødløg
  • 1½ spsk garam masala
  • ⅔ solo hvidløg
  • 1½ skrabeæg – pasteuriseret
  • 3 tomater
  • Salat
  • 3 grove burgerboller
  • 1½ dl creme frisk
  • 1½ spsk mangochutney
  • 12 dl røde linser
  • 600 g søde kartofler
  • 2 rødløg
  • 2 spsk garam masala
  • 1 solo hvidløg
  • 2 skrabeæg – pasteuriseret
  • 4 tomater
  • Salat
  • 4 grove burgerboller
  • 2 dl creme frisk
  • 2 spsk mangochutneyKog 1 dl linser i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt i 7 min. Hæld vandet fra. Pil løg, del og skær i tynde skiver. Steg løg blødt i lidt olie ved middel til lav varme på en pande ca. 10 min. Skræl og riv kartofler. Bland kogte linser med revet kartoffel, 1 spsk garam masala, 1 tsk salt og lidt peber, 1 fed presset hvidløg, 1 spsk mel og 1 æg. Varm panden op fra løgene med lidt olie ved høj varme og form kartoffelmassen til 4 mindre, tykke rösti og steg dem 4-5 min. på hver side. Skru ned undervejs, så de ikke brænder på. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister på begge sider. Mens rösti steger, skæres tomater i tynde skiver og salat skylles og strimles groft. Rør 1 dl creme frisk med 1 spsk mangochutney. Læg rösti og fyld på hver burger halvdel og dryp med dip.
  • 1 Kog 1½ dl linser i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 7 min. Hæld vandet fra. Pil 1½ løg, del og skær i tynde skiver. Steg løg blødt i lidt olie ved middel til lav varme på en pande ca. 10 min. Skræl og riv kartofler. Bland kogte linser med revet kartoffel, 1½ spsk garam masala, 1½ tsk salt og lidt peber, ⅔ presset solo hvidløg, 1½ spsk mel og 1½ æg. Varm panden op fra løgene med lidt olie ved høj varme og form kartoffelmassen til 4 mindre, tykke rösti og steg dem 4-5 min. på hver side. Skru ned undervejs, så de ikke brænder på. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister på begge sider. Mens rösti steger, skæres tomater i tynde skiver og salat skylles og strimles groft. Rør 1½ dl creme frisk med 1½ spsk mangochutney. Læg rösti og fyld på hver burger halvdel og dryp med dip.
  • 1 Kog 2 dl linser i 4 dl vand tilsat 1 tsk salt i 7 min. Hæld vandet fra. Pil løg, del og skær i tynde skiver. Steg løg blødt i lidt olie ved middel til lav varme på en pande ca. 10 min. Skræl og riv kartofler. Bland kogte linser med revet kartoffel, 2 spsk garam masala, 2 tsk salt og lidt peber, 1 presset solo hvidløg, 2 spsk mel og 2 æg. Varm panden op fra løgene med lidt olie ved høj varme og form kartoffelmassen til 4 mindre, tykke rösti og steg dem 4-5 min. på hver side. Skru ned undervejs, så de ikke brænder på. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister på begge sider. Mens rösti steger, skæres tomater i tynde skiver og salat skylles og strimles groft. Rør 2 dl creme frisk med 2 spsk mangochutney. Læg rösti og fyld på hver burger halvdel og dryp med dip.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.