- og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
Det må siges at være tilfældet for disse fladbrød. Det hjælper disse fladbrød mig med. Beklæd en stor bageplade med bagepapir og smør hele grøntsagsmassen ud til et stort fladbrød
D. e. t. h. a. r. v. æ. n. o. g. f. u. d. i. l. m. p. s. ,. j. k. b. å. y. M. ø. w. c. B. J. 6. C. (. ). 3. -. 4. P. 1. S. F. G. A. R. T. I. H. z. 2. 5. ½. 0. L. E. K. 8. N. V. U. O
Smør fladbrødene med agurkecreme og læg to salatblade på hver. Fladbrød med Røget Laks og Agurkecreme til 2 personer. 2 fladbrød eller store tortillas. 2 fladbrød
De puffer op på den helt rigtige måde (hvis de er rullet flade nok) til at få de karakteristiske bobler fra tyrkisk fladbrød og har samtidig den samme flade og sprøde overflade som ved indiskefladbrød
Jeg kan anbefale at købe fladbrødene hos den etniske grønthandler, der kan man købe de bedste fra Ali's bageri ()4 Tortilla1 lille glas grøn pesto200 gr revet mozarella og cheddarSmør hver tortilla med et lag pesto
S. u. p. e. r. t. i. l. b. d. å. s. v. n. h. j. ,. f. k. m. g. o. J. a. y. (. H. I. ). E. L. K. R. O. ø. æ. U. -. c. T. 4. 6. 0. 1. 5. /. 2. 9. 3. C. x. D. w. ½. ". B. N. P. F. M. Ø. 7. V. *
Som lovet, så deler jeg en opskrift på armensk fladbrød. Armensk fladbrød hedder “lavash” på armensk. Fladbrødet er meget tyndt og bliver oftest fremstillet i meget store stykker (ofte hele kvadrameter), men fladbrødet i denne opskrift er blot på størrelse af en pande
M. a. d. f. r. G. æ. k. e. n. l. v. i. g. t. ,. o. b. h. ø. s. å. -. m. u. D. w. p. ½. I. j. S. y. F. T. z. 2. 0. 1. /. 4. c. C. H. L. 3. R. 5. V. 6. 7
Disse fladbrød er mine absolut yndlingsbrød. De er super nemme at bage og gør sig rigtig godt både som morgenboller eller som sandwichbrød med lækkert fyld til
Jeg lavede endnu en udgave af mit yndlings fladbrød, som man kan finde opskriften på her. Jeg elsker at bage det, da det er super nemt at lave, man slipper for at stå og trille en helt masse boller, og så er de rigtig gode at tage med i madpakken som sandwich
I sidste weekend lavede jeg for første gang disse indiske koftas. Indiske koftas (ca. Det er små kødboller lavet af oksekød, godt krydret med spidskommen, koriander, chili og ingefær
Pensl fladbrød med lidt koldt vand, og kom dem op på en bageplade. Bag fladbrødene i en 200 grader varm ovn, i 6-10 minutter. 2 fladbrød, naan eller pita (naturel)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.