Hvordan sprød marengs opskrifter

Sprød Marengs

Sprød Marengs

Bag marengsbunden midt i ovnen til den er sprød udenpå og en anelse klæg inden i (eller bag videre til den er helt sprød og knasende) – min fik ca
Sprøde Marengs

Sprøde Marengs

Så opnår du en sprødere og mere porøs marengs. Men det var netop med henblik på at skulle afprøve LCHF marengs, og det blev så i aften
{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

Og bliver helt sprød. Kakao-kage med marengslåg. evt en dåse kondenseret mælk - jeg lavede denne kage to gange, anden gang købte jeg en kondenseret mælk med chokolade og brede ud over kagen før marengsen kom på og bagte den derefter
Mega marengs med bær

Mega marengs med bær

Pisk til du har en tyk og blank marengsdej. Fordel cremen i de store marengs, sammen med bærrene, der er rørt med lidt sukker
Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

Den er stadig god dagen efter, men marengsen vil ikke længere være sprød. Super lækker rabarberkage, hvor du får en fugtig tung sandkagebund, en lækker let syrlig midte af rabarberkompot, som er toppet af med et godt lag sød marengs
Dekonstueret havregrynskage med marengs // Glutenfri opskrift

Dekonstueret havregrynskage med marengs // Glutenfri opskrift

Havremedaljonerne er sprøde og søde, med syrlig-sød lemoncurd og knasende marshmellow top. Jeg har trukket en vinder af det lækre sengetøj fra Milk Copenhagen, men først deler jeg en opskrift med jer på en dekonstueret glutenfri havregrynskage med marengs og lemon
CHOKOLADE - MARENGS

CHOKOLADE - MARENGS

- prøv chokolade-varienten her, den er sprød udenpå og blød indeni. Marengs er nok noget af det nemmeste bag-værk der findes
Små ‘kys’ eller marengs

Små ‘kys’ eller marengs

Tag dem ud, lad dem stå, så bliver de sprøde. Jeg lavede ‘kys’ eller marengs med kikærtevand i går. Det blev så godt, så her følger opskriften
Glutenfri Havregrynskager

Glutenfri Havregrynskager

Disse sprøde glutenfri havregrynskager smager virkelig godt, og de er super nemme og hurtige at lave
Blomsterbergs franske citrontærte

Blomsterbergs franske citrontærte

Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Fragilite lagkage med friske jordbær.

Fragilite lagkage med friske jordbær.

(De skal være sprøde i overfladen og seje i midten. Det mørke chokolade gav en god bitterhed til den søde marengs, og de friske danske jordbær gav en god syre til kagen
Pavlova

Pavlova

Den svære del er så at få marengsbunden tilstrækkelig sprød samtidig med at den er bagt hele vejen igennem og efterfølgende kan bære frugten