Marengs opskrifter

Sprød Marengs

Sprød Marengs

Bag marengsbunden midt i ovnen til den er sprød udenpå og en anelse klæg inden i (eller bag videre til den er helt sprød og knasende) – min fik ca
Kyskager/marengs

Kyskager/marengs

3 æggehvider. 3 dl flormelis. evt. frugtfarve. Pisk æggehvider meget stive. Pisk 1 dl flormelis i. Vend resten af flormelis i
Marengs

Marengs

Marengs er en lækkerbisken til kaffen, super nem at have med at gøre, men en smule tidskrævende. Marengs bliver nemlig ikke bagt, men tørret i ovnen og det kræver lave temperaturer og lang tørretid
Kokos marengs

Kokos marengs

R. E. S. T. A. F. B. D. K. Æ. G. ). H. a. v. d. e. l. i. t. r. s. b. g. f. j. k. æ. O. å. u. n. h. o. m. p. ø. c. 2. 0. 1. 6. 5. M. y. /. 3. -. l G
Mega marengs med bær

Mega marengs med bær

Pisk til du har en tyk og blank marengsdej. Fordel cremen i de store marengs, sammen med bærrene, der er rørt med lidt sukker
Marengs med rabarber i råcreme

Marengs med rabarber i råcreme

Lige før servering toppes hver marengs med råcreme og rabarberkompot og pyntes med mynte.   Marengs. ½ dl pasteuriserede æggehvider (1 ½ stk
Sunde marengs med lakridssmag

Sunde marengs med lakridssmag

Her får du en opskrift på sukkerfrie lakridsmarengs. tilsæt eddike og lakridspulver og vend det forsigtigt i marengsmassen med en dejskraber (vigtigt ikke piske, da den så vil falde sammen
Sprøde Marengs

Sprøde Marengs

Men det var netop med henblik på at skulle afprøve LCHF marengs, og det blev så i aften. Jeg tænkte derfor, at mine marengs skulle tilsættes noget smag, så den kolde fornemmelse ikke gik så stærkt igennem
Marengs

Marengs

Marengs er nemme at lave. Du kan gøre dine marengs unikke ved at tilsætte smag og/eller farve eller ved at sprøjte dem ud i en speciel form – roser, muslinger eller noget tredje
Nytårs is med marengs

Nytårs is med marengs

 Nytårs desserten stod på is med marengs i ovnen i år, netop fordi sådan har det gjort så mange gange før
{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

Kakao-kage med marengslåg. evt en dåse kondenseret mælk - jeg lavede denne kage to gange, anden gang købte jeg en kondenseret mælk med chokolade og brede ud over kagen før marengsen kom på og bagte den derefter
Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

Kagen er nem at lave, men tager lidt tid, da der skal laves både bund, kompot og marengs. Da vi begge elsker lakrids, tilsatte vi lakridspulver til marengsen, hvilket gav et rigtig godt resultat
RABARBER - MARENGS

RABARBER - MARENGS

Marengslåg. Marengs. Smør marengsen over kagen og drys efter med et tyndt lag flormelis gennem en si. eller indtil marengsen begynder at blive lidt gyldenbrun
Kys, kys og lidt flere kys (Marengs)

Kys, kys og lidt flere kys (Marengs)

Lav den ønskede størrelse marengs på en bageplade med bagepapir. Marengsene er færdige, når man kan sætte en finger på dem, og de mærkes helt tørre og faste på overfladen