Suppe med kikærter og bulgur – min version. Start med at koge bulguren efter anvisningen på pakken. Lige inden serveringen tilsættes bulgur, det hele varmes derefter igennem igen
I traditionel risotto bruger man hvidvin. Du kan også bruge perlerug, perlebyg, bulgur eller quinoa. Kornotto er den sundhedspimpede men mindste lige så lækre storesøster til den italienske risotto
Imens bulgurenkoger, skal du skrælle rødløg, halvere dem og skære dem i grove både. syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
kan perlespelt erstattes med bulgur, perlebyg m. Har du indimellem en kød fri dag, så er denne salat et godt bud på en fyldig og mættende salat, som er rig på kostfibre
I mens bulgurenkoger og nedkøles, gøres grøntsagerne klar. Jeg er også selv vild med bulgursalat, da salaten aldrig smager ens og man kan bruges de ingredienser, som man lige har ved hånden
Det kan være, at jeg lige skal nævne, at man ikke behøver at gå op i sundhed for at være veganer. Servér eksempelvis sovsen sammen ris, pasta, bulgur eller quinoa
Er man til lidt spicy og syrligt mad, så er dette retten for dig. Spiste vi ris til og ikke bulgur, dog fulgte vi opskriften, og kogte risene i bouillon
Jeg startede med at svitse bulgur under omrøring i en lille gryde med olie. 2 dl bulgur. Efter 2-3 minutter var bulguren klar og jeg tilføjede vand og boullion. Lod koge i 5 minutter under høj varme og skruede så ned på laveste blus - her lod jeg det småkoge indtil der kom 'huller' i bulguren fordi vandet var fordampet. 2 dl bulgur
Seitan på glas er langtidsholdbar, så det kan godt betale sig at købe mange glas. Spis retten til pasta, ris, bygkerner, bulgur eller lækkert groft brød