The post Grovesurdejsbollermed havre og rug appeared first on sunderehverdag blog. Jeg har passet og plejet surdejen til bollerne her i godt to måneder nu, og har virkelig set frem til at bage med den
Majsboller der får noget af deres sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst medsurdej
Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grovefiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grovebollermed masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
De her femkornsstykker er dejligt grove, men også med en hvis sødme i sig. Grovbollermedsurdej. Det er surdejsgrovboller som holder længe og som man kan lave dejen til aftenen før man skal bruge dem
Grovesurdejsbollermed havre og rug Er der noget bedre end varme vinterboller i denne decembertid. Kom bollerne hen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i den forvarmede ovn indtil de lyder hule når du banker dem i bunden (ca
I forhold til bollernemed ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
I dag prøvede jeg for første gang at bage bollermedsurdej i - og det blev en succes. Da jeg kom hjem fra arbejde og spinning i dag formede jeg bollerne og satte dem på plade, og her stod de i ca