I dag er det gråt og trist udenfor og så er det jo dejligt at kunne sætte tænderne i en friskbagtboller med et stykke emmentaler og nyde en god kop kaffe
Riv gulerødderne på et rivejernet. Tænd ovnen på 0 grader og sæt det kogene vand der ind. Tag dejen ud og form dejen i rektangler, tænd også for ovnen på 225 grader
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Bollerne er sprøde og bløde på samme tid. Idag har jeg leget lidt videre med opskriften og fundet frem til en omgang sunde, nemme grovboller, som ikke skal hæve natten over
Jeg rørte dejen sammen på min Kitchen Aid. Bollerne hæver til (næsten) dobbelt størrelse (ca. Læg dem på en bageplade med bagepapir på, pensl dem med æg og drys rugflager over
Form dejen til boller. Jeg fik 7 boller af denne opskrift. Ingredienser. 500 g sigtemel. 5 dl coop fuldkornshvedemel (eller andre kerner, da coops fuldkornshvedemel er 1/4 hvede kerner)
Uh, det smager fantastisk friskbagte med smør. I jagten på de perfekte morgenboller, er jeg næsten nået i mål - de er godt nok lidt flade, men de virkelig gode, sunde og nemme
Her er opskriften pågrove chokolade boller. Bollerne er nemme at lave, men tiden skal planlægges, da de skal koldhæves i 5-6 timer og efterhæve 1-2 timer. 20 boller. Del efterfølgende dejen i 20 portioner og form boller (eller sæt dejen i muffinsforme eller andre små bageforme - men jeg vil dog til enhver tid anbefalde de almindelige boller, de er lettest at lave). Lad bollerne hæve i minimum 1 time - gerne 2 timer. Pensl bollerne med lidt vand og bag dem ved 220 grader i ca. 20 boller
Opskriften fandt jeg bag på posen med brødkryderiet. Brødkryderiet har en meget kraftig duft, så jeg var lidt bekymret for, om de færdige boller ville smage for kraftig af det, da bollerne skulle bruges som burgerboller, men det gjorde de heldigvis ikke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.