Start med at knække kiksene, de må gerne være lidt grove i stykkerne. Kiksekage uden æg eller ovn. Længe har jeg haft lyst til at prøve at lave en kikskage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage
Bræk kiksene i grove stykker, og kom dem i en foodprocessor/blender. Billede i al venlighed udlånt af Kristine Limetærte Dej500 g digestive-kiks200 g usaltet, smeltet smørFyld8 æggeblommer2 ds kondenseret mælk (a ca
Riv den hvide chokolade på den grove side af et helt almindelig rivejern. Kiksebund. Knus kiksene fint i en frysepose, jeg bruger håndkræfter til at knuse dem
– Start med at komme knækbrød i en foodprocessor, så det blandes til grove små stykkr. Ofte hvis man bager en kage med kiksebund, bruger man smør og digestive kiks, eller lignenede, og jeg er bare ikke fan af konceptet
Jeg ved ikke, om det var mit lille kiks i kogetiden eller det faktum, at vi mere er til stegt end kogt kylling herhjemme, men retten var altså lidt tam i smagen