Bastogne kiks opskrifter

Bastogne kiks

Bastogne kiks

Her er en god opskrift på bastognekiks, eller småkager om man vil. Det startede som en pebernød opskrift fra min tante Pia, den er blevet rettet til lidt efter lidt og smager nu som de dejlige bastognekiks
Bastogne kiks

Bastogne kiks

Bastognekiks er en belgisk småkage – tror jeg nok, Bastogne er i hvert fald en by i Belgien, men det kan man jo ikke altid helt tage som en rettesnor
Lagkage med bær og lemoncurd

Lagkage med bær og lemoncurd

Smør lemoncurd på den nederste bund og knus Bastognekiksene udover. 10 minutter4 stk Bastognekiks1 pakke lagkagebunde1 glas lemoncurd1 pose frosne blandede bær½ liter piskeflødeTip
Ølkage

Ølkage

Får du muscovadorørsukker til overs kan du bruge det i bastognekiks, hvor det er med til at sørge for den helt rigtige smag til dette populære bagværk
Ingefærkager

Ingefærkager

Disse kiks er super lækre og rigtig sprøde - lidt henad den knasende sprødhed, som du kender fra Bastogne og så med en lækker mild smag af ingefær
Cheesecake med karamel og cashewnødder

Cheesecake med karamel og cashewnødder

Knus kiksene i en foodprocessor. Smelt smørret og rør det sammen me dkiksene i en skål. 125 g Bastognekiks. Fordel cremen over kiksebunden og bag i ovnene ved 140 grader i 45 - 50 minutter - indtil kagen har et svagt gyldent skær. 125 g Bastognekiks

Islagkage

Kiksebund. Kiksebund. Knus kiksene, fx ved at lægge dem i en frysepose og slå på dem med en kagerulle. Vend de knuste kiks i smørblandingen