Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
I denne omgang har jeg benyttet svinekød, men man kan sagtens udskifte kødet med rejer, forårsruller, tofu, oksekød eller hvad, der lige falder dig ind
Dernæst rejer, lidt dressing, asparges tomat og finthakket kørvel og purløg. 100g rejer. Start med at tænde ovnen på interval grill ved 180 grader. Skift derefter til grill og gi dem yderligere 3-4 min
Rejer. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Hvis du er vild grill-entusiast, så kan du jo kaste dig over et lave wok-retten på en grill, men den kan også sagtens laves inde i køkkenet med vinduet åbent
En hurtig lille ret til grillaftenen. Kryddersmørret fungerer også godt til et stykke grillet kød. Grill 1-2 minutter på alle sider. Grillede hvide asparges med rejer og urter 4 personer
fuld skrue med grill de sidste par minutter. Fisk og rejer bør selvfølgelig være bæredygtige. Skær laks og torsk i små bidder, kom dem og rejerne i fadet