Pil tigerrejerne, men lad halerne sidde på. Læg dem i en skål, og tilsæt olie, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne marinere, mens du klargør resten af måltidet. Hak blomkål helt fint, evt. på en foodprocessor. Bland blomkål med skyllet rucola, spirer, bær og forårsløg skåret i tynde skiver. Pres saften af citronen. Rør olie, citronsaft, sennep, honning, salt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten. Rist mandler på en tør pande, hak dem groft, og drys dem over salaten sammen med smuldret feta. Optø ærterne. Pil og pres hvidløg. Blend ærter og hvidløg med skyr, så du får en cremet dip, og smag til med salt, peber og citronsaft. Skær chorizopølsen i skiver, og sæt dem på små grillspyd. Sæt derefter en reje på hvert spyd. Steg spyddene et par minutter på hver side på en (grill)pande, indtil rejerne er gennemstegte og chorizoen sprød. Servér straks med ærtedip, blomkålssalat og brød. Pynt evt. med frisk oregano.
J. e. g. h. a. r. t. p. n. f. o. s. ø. m. i. d. l. ,. u. æ. j. k. D. c. y. v. å. M. R. -. x. 1. 0. A. S. C. z. 2. I. (. ). 8. ½. 5. b. F. K. 3. V. 4. T
I. g. å. r. s. t. o. d. m. e. n. u. p. l. i. y. a. k. f. ø. J. h. v. -. ,. b. q. S. j. D. ). G. (. 2. 1. c. H. z. P. ü. L. T. C. M. æ. E. K. R. V. ½. 4. x. 3. 0. 5. O. w. N. A. 8. ) g
En spinatroulade med fyld af rejerog røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Tø spinaten op, tryk så meget vand som muligt ud af den og hak den groft med en kniv
Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
F. o. r. n. y. l. i. g. ,. d. a. v. e. t. u. S. p. b. s. f. æ. m. ø. k. C. h. j. å. é. D. O. T. (. ). J. K. -. z. M. G. 2. 1. c. R. 0. ½. 3. A. x. P. L. 4. 5. B. . V. *
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
Skær kyllingen i store tern og vend dem med timian, hvidløg, olie, eddike og honning. Det er blevet sommer i Danmark, og det betyder, at det er tid til kød på grillen og dejlig kartoffelsalat
Grillspydmed fårefilet, squash og pære. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.