D. e. t. r. g. æ. s. k. a. i. d. O. å. n. b. l. v. p. f. o. S. M. A. G. T. I. ,. h. m. ø. y. u. j. /. (. H. V. ). 4. 1. 2. 0. Æ. K. L. -. F. P. B. 5. c. 3
V. a. r. m. e. k. y. d. i. g. o. t. ,. n. u. h. v. b. l. ø. K. ö. f. 5. 0. 1. s. (. j. p. ). /. 2. c. H. R. S. å. Q. q. 3. -. 4. B. L. æ. E. F. A. P. T
F. o. r. i. k. e. s. å. l. æ. n. g. d. v. a. j. h. t. f. C. u. M. y. A. m. J. b. ø. ,. O. z. p. D. E. R. 1. 0. c. I. 8. -. 4. 5. S. L. Æ. (. q. ). '. ½. N. K. G. B. 2. 3. T. H. P. 7. 9. /. V. w. é
Bland dadelmassen og græskarmosen sammen. Tag 4 dl græskarmos over i en anden skål og bland det med kokosolien, lad det stå og hvile mens de andre ingredienser forberedes
Græskarbrødet er lavet med græskarmos, der giver sødme og fugtighed til brødet. Er jeg den eneste, der glæder mig lidt meget til december og alle de ting, der følger med i julemåneden
Jeg bruger græskarmos i mine pandekager, og det er altså ret genialt. Det er græskarsæson, og supermarkederne bugner med billige hokkaido og butternut squash, og det skal virkelig udnyttes
Denne blanding røres i græskarmosen. 200 g henkogt græskarmos. 200 g græskarmos som kan købes på dåse, blandes med krydderier og sukker. 200 g henkogt græskarmos