Jeg lavede denne indiske suppe medvarmekrydderier og håbede på at den kunne give lidt varme. Tilsæt krydderierne, på nær salt og peber, og “brænd” dem godt af mens det vendes med løgene
C. h. o. k. l. a. d. e. g. m. n. t. y. s. p. r. ø. ,. b. æ. c. i. j. v. D. u. å. f. K. S. L. T. O. 3. 0. 4. -. 5. B. 2. (. 1. ). ½. /. 7. P. R. H. N. G. I. Å. J. M. 9
En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grove boller med masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Herefter serveres græskarsuppenmed de sprøde græskarkerne og et drys persille. For et par år siden var kæresten og jeg ude at spise på Pony i København og fik en lækker græskarsuppe til forret som jeg har haft lyst til at prøve at lave lige siden
Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.