Det går ellers godtmed ham. I modsætning til mange købe-flutes, der ofte smager totalt kønsløst, kan man sagtens lave et godt og smagfuldt flute uden brug af surdej
Lav gerne brødet i en røremaskine, da det er vigtigt at det bliver æltet rigtig godt. Det er godt både til morgenmad eller brunch, eller som tilbehør til en lækker varm ret, fx suppe
Jeg prøvede for nogle år siden at lege medsurdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Rør dejen godt sammen ( bedst i en røremaskine). Hæld dejen i en smurt rugbrødsform. Jeg synes, det er nemmest at røre dejen til et brød ad gangen, og derefter sætte dem ind i ovnen samtidig
bare bruge surdej i stedet, men det fungerer rigtig godtmed en biga, som er lidt mildere i det. Også det her brød blev bagt med mit bagestål i stedet for bagesten, det fungerer altså virkelig godt
Man kunne godt forstille sig det vil gå hurtigt. Bogen er bygget op på den måde at den starter med anvisninger på hvordan man laver en kultur og sidenhen en surdej og til sidst basisbrødet
) Opskriften er lavet med udgangspunkt i mit solsikkerugbrød uden surdej, men denne gang er der bare tilsat andre kerner end i sidste opskrift, og selvom jeg faktisk godt kunne tænke mig lidt mere smag i mit sidste rugbrød - nemlig det med solsikkekerner, så var det slet ikke nødvendigt i dette brød
Da blandes alle ingredienserne til grunddejen i surdejen og æltes godt. Falsk surdej. Lad være med at tilføje mere mel end i opskriften, så bliver brødet bare tungt
Jeg valgte at røre den sammen i hånden, for mine arme trænger til lidt muskler, og man kan jo ligeså godt tage al den motion og træning med, som man kan få
Tilsæt dernæst grahamsmel og hvedemel og bland det godt sammen. Brødtype. Jeg har allerede en anden opskrift på Foccacia som er uden surdej, men denne her opskrift på foccacia er medsurdej, hvilket giver foccaciaen en meget mere saftig krumme