Eller brug en lille gasbrænder som jeg har. Til alle dem som ikke ved hvad det er (og som jeg som jeg var en af, indtil for ganske nylig) er det en kiks-chokolade-marshmellow blanding, som er vældig populær i USA
Brug en gasbrændertil at karamellisere toppen. Toppen skal være knasende og sprød men husk at cremen stadig skal være kold og stiv, så pas på med gasbrænderen
Drys herefter overfladen af hver creme med lys farin og karamelliser sukker med en gasbrænder. Varm fløden op til kogepunktet og tag gryden af varmen før det koger
Ved servering drykker du et jævnt lag rørsukker ud på og karameliserer det med en gasbrænder. Hvis der er en dessert jeg vender tilbagetil igen og igen, så er det altså creme brulée
Så ikke noget med at stå og dvæle med gasbrænderen. Hvis der er hele fritflydende rester af æggehvide eller blomme, er der en der kommer til at spise dessert med hårdkogte stykker æg i
Brænd moussen med en gasbrænder, og så står du eller med en ganske udemærket dessert, hvor den varme marengs gør sig godt sammen med den helt kolde mousse
det her Crème Brûlée sæt fra Mette Blomsterberg med flotte ramekiner og gasbrænder, og så har jeg et sæt med røde hjerteskåle/ramekiner og en gasbrændertil, men jeg tror ikke man kan købe det sæt mere
Karamelliser sukkeret hurtigt med en gasbrænder. Til cremen. Når creme bruleerne er kølet helt af, skal du nu dryse et helt tyndt lag sukker på toppen af hver dessert
sukker over desserterne, og brænd dem med en gasbrænder, til sukkeret er karamelliseret. Har du ikke en gasbrænder – en crème brûlée brænder – kan du alligevel godt servere crème brûlée
Men kan godt forstå hvis nogle bliver slået lidt omkuld første gang man træder ind af døren hos Klassisk Bistro, for når kommer indenfor mødes man af en altid fyldt og travlt beskæftiget restaurant, tjenerne drøner rundt og gasbrænderetil flambering og det enorme ostebord flyver rundt i lokalerne og placeres hvor der nu engang er plads