Brug en gasbrænder til at karamellisere toppen. Opskriften kommer her. Toppen skal være knasende og sprød men husk at cremen stadig skal være kold og stiv, så pas på med gasbrænderen
Du kan også bruge en gasbrænder til at få marengsen let gylden, men sådan en eje jeg desværre ikke. Denne chokoladetærte er helt perfekt til disse snart vinterdage, vi går i møde
Drys herefter overfladen af hver creme med lys farin og karamelliser sukker med en gasbrænder. Det her er en dessert der spreder glæde i mit madunivers
Eller brug en lille gasbrænder som jeg har. S'more. Til alle dem som ikke ved hvad det er (og som jeg som jeg var en af, indtil for ganske nylig) er det en kiks-chokolade-marshmellow blanding, som er vældig populær i USA
Ved servering drykker du et jævnt lag rørsukker ud på og karameliserer det med en gasbrænder. Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså creme brulée
Du kan også bruge en gasbrænder. For små to uger siden delte jeg en opskrift på hjemmelavet lemon curd og fortalte, at den faktisk var blevet brugt til noget bestemt, og at jeg snart ville afsløre det
Drys herefter hver form jævnt med 1 spsk rørsukker og karamelliser cremen med en gasbrænder. Det er en af de bedste desserter, der findes efter min smag
Jeg overvejede, om man kan bruge en gasbrænder, og tror jeg vil forsøge mig med det næste gang. Selvom I kan finde opskriften her, får I den også på bloggen
Skummet fik så et strejf med min gasbrænder og pyntet med et blåbær og citronmelisse. I går blev der holdt julefrokost hos mine forældre og det var hele familien på min mors side som var samlet
Når det er færdig, så pak det ud af vakummposen, og giv det en ordentlig stegeskorpe med en gasbrænder (jeg har sådan en håndholdt ukrudtsbrænder fra Harald Nyborg, som i den henseende gør et helt og aldeles glimrende job – creme brûlee-brænderen derimod vil jeg mene ta’r alt for lang tid)
Brænd moussen med en gasbrænder, og så står du eller med en ganske udemærket dessert, hvor den varme marengs gør sig godt sammen med den helt kolde mousse
Inden de skal serveres drysses der sukker på som smeltes med en gasbrænder. Jeg har en opskrift på nogle burger boller som tager lidt tid at lave, men til gengæld bliver helt fantastisk
Det gøres nemmest ved at brænde dem med en gasbrænder og skrab det af med en kniv. Anretning Tærten drysses med flormelis og karamelliseres med en gasbrænder