)Her kan du se, hvordan det foregår på gammeldags facon (uden blender. 1/4 l olivenolievand6 fed hvidløg250 g smuttede mandler1/2 franskbrød opblødt i vandsalt150 g søde vindruer2 spiseskefulde vineddike brødet blødes op i en halv timei blenderen blandes brød, hvidløg og lidt oliehæld det over i en skålblend mandler med lidt olie, vineddiken, vand og saltbland det hele sammen i skålen og stil det i køleskabet i et par timerved servering kan man evt. 1/2 franskbrød
Det er gammeldags kost i mine øjne. Det er et par skiver hvidt franskbrød, så steges der et par skiver skinke og hurtigt lagt 3 spejlæg over skinken på panden, 3 spejlæg fylder godt i landskabet skal jeg hilse og sige, og for at gøre ondt værre lægges der ost ovenpå spejlæggene og det steges til osten er smeltet Det hele bliver lagt ovenpå brødet og serveres