Udstik butterdejen i cirkler på ca. Fyldte pimientos. Fyldte pimientos. aïoli, chorizo, cognac-flamberede, Empanadillas, fyldte pimientos, små kartofler 3 personer
Tag butterdejen ud af køleskabet ca. 1 butterdejs rulle fra køl. Hummingbird kageSprøde skinkestængerPublished On 2015-08-25Preparation Time 15mCook Time 30m Total Time 45mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) 1 butterdejs rulle fra køl
Skinkestang – opskrift med butterdej. Når du skal lave en lækker skinkestang med butterdej, skal du tilberede fyldet først, så dejen ikke ligger og bliver tør
Du kan også bruge en butterdej. Butterdej er en af de få ting jeg ikke laver selv, for det kan efter min mening ikke betale sig – men det er sjovt … og tidskrævende
Hvis butterdejen ikke er gylden nok, sæt da varmluft på). 2 ruller butterdej. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Kartoffelmosen bliver varmet i ovnen sammen med laksen, hvilket giver den en dejlig sprød skorpe, en lidt blødere indre kerne, og er derpå fyldt med en mør laks, toppet med hytteost og spinat
skær butterdejen ud i lange strimler (ca 3-5 cm tykke). Kræmmerhuse med rejesalat. Til vores påskefrokost lavede vi herhjemme disse kræmmerhuse med rejesalat
Klip strimler i butterdejens kanter så det er muligt at “flette” dej-siderne sammen om fyldet. 1 rulle butterdej frisk, eller 2 plader fra frost. Rul butterdejen ud ( hvis den ikke er købt udrullet) og fordel oste/skinkemassen i midten af dejen så der er 4-5 cm til hver side
Hold øje med at butterdejen ikke bliver for mørk. 1 rulle butterdej. 2) Fold butterdejsrullen ud på en bageplade med bagepapir. I midten af butterdejen drysses 4 spsk. 3) Fold butterdejen over fyldet. Mandelboller 1 rulle butterdej