dk, en jeg tilføjede selv råsyltede hindbær - ellers tror jeg at kagen var blevet alt for vammel. Den skal ikke servers helt kold fra køleskabet - lad den gerne stå uden for køleskabet i et par timer
Men jeg er ikke helt så vild med når fyldet ovenpå knaser for meget. Smelt smørret til dejen. Jeg gik i gang med at google, og fandt ud af at hvis man vil undgå det der knasende fyld skal man blande kagecreme i
Det blev sådan en kage fordi min lillebror hverken er tillagkage, fondant, creme eller andet fyld. Chokoladekagen er rigtig chokoladekage med kakao ja, til alle aldre
Fyld så marmeladen på de rene* glas. Jeg har svært ved at se bær gå til spilde, og det er jo dejligt at have lidt forskellige bær og frugter i fryseren
Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
fyld i kager eller glasurer, især i kombination med kakao eller chokolade. Lagkagen lavede min mormor nemlig ofte til hendes fødselsdag, da min mor var barn