Bland rødkål med dressing, pærer, abrikoser og rosiner/tranebær - og anret på et fad. ) 400-500 gram rødkål 3 stilke bladselleri 3 store pærer 1 håndfuld tørrede abrikoser 50 gram rosiner eller tranebær 150 gram nødder og mandler Hakket persille 2 andebryster Dressing
Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebær og ristede hasselnødder
5 from 1 reviews Dadelkugler med tranebær og vanilje Gem Print opskrift Forberedelsestid 15 Minutter Koge-/bagetid Tid i alt 15 Minutter Skønne rå dadelkugler med tranebær, cashewnødder og vanilje. 18-20 dadelkugler Ingredienser 250 g friske dadler u. sten 100 g cashew- eller macadamianødder 100 g tørrede tranebær eller figner 1 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang 50 g groft kokosmel Fremgangsmåde Hak dadler, nødder, tranebær og vanilje godt sammen i en foodprocessor eller en minihakker
friske dadler uden sten. tørrede tranebær. 230 g friske dadler uden sten. 40 g tørrede tranebær. Sommerferien er ved at være slut og min kæreste skal igen have madpakke med på arbejdet
Bland æbletern med hakket timian, svesker, tern af figner, tranebær og valnødder sammen i en skål. ) havsalt3 cox orange æbler i tern3 spsk hakket timian200 gr svesker uden sten100 gr tørrede figner i tern100 gr frisketranebær100 gr valnødder2 klemmentiner1-2 spsk olivenolieTænd ovnen på 160 gr