Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars
Herhjemme fik vi kyllingefrikadeller den anden dag og de bliver altid lavet på kyllingefars. Det gode ved frikadeller er, at der ikke er nogen begrænsning for, hvad man kan putte i dem
Hvad end de er lavet på ko, gris, fjerkræ eller fisk, så smager frikadeller jo bare godt. I dag får I en mere atypisk frikadelle, der er lavet på kyllingefars og fyldt med grøntsager
Eller du kan vælge at lave frikadeller af kyllingefarsen. Valget faldt på kyllingefars med frisk basilikum - men farsen kan også sagens laves med hakket svin/okse-kød
I dag stod den på kyllingefrikadeller til aftensmad. Kyllingefrikadeller. Udover at smage fantastisk, indeholder hakket kyllingekød kun 3-6 % fedt og er derfor et godt alternativ til de klassiske frikadeller lavet af svinekød. hakket kyllingefars (max 6 %). Energiindhold på den viste tallerken med 3 frikadeller