Køleskabet bugner, også af grøntsager der skriger på at skulle bruges - Så da manden havde medbragt nogle hjemmelavede pølser fra brugsen - blev detalt grønt i en pande
Har været på uddannelse hele dagen i forbindelse med mit arbejde, og gæt hvem der har. Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Min datter
Der bliver normalt bagt flere omgange fastelavnsboller hjemme hos os i løbet af januar og februar. Ja, fastelavnsbolle sæsonen starter vel allerede lige efter nytår, det synes jeg nu lige er tidligt nok
Drik etgodt glas vin til – fx en kraftig, californisk Zinfandel. Salt & peber. Mest fordi, jeg ikke bryder mig om pseudomad (eller pseudo i det hele taget)
Pisk flødeosten, vanillesukker, citronsaft og citronskal godt sammen. Jeg er tilfældigviskomplettosset med begge dele, og hvad er så bedre end at sætte de to ting sammen i én kage
Når man skal på ferie handler det om at få udnyttet de sidste rester i køleskabet - her er en ret, hvor man kan få brugt en masse forskellige grøntsager, og hvis man tilfældigvis har kødsauce liggende i fryseren kan det også med fordel bruges heri
salt, peber, karry og persille. ½ hvidkålshoved. Jeg ved godtdet ikke lige er sæson for supper, men nu da varmen er væk for en stund, kan sådan en suppe da varme lidt
Det er grøntsager, der virkelig smager af noget, og som gør godt i de fleste maver. Ligegyldigt om du vælger gulerødder, selleri, rødbeder eller noget helt fjerde, så er rodfrugter noget af det sundeste, du kan mætte din mave med her i vintermånederne
Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altidmegetinteresseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.